Bezorgen & Verzenden

Bezorging door mij/OuweRott:

  • Bezorging in overleg ( maandag tot donderdag in de avonduren, vrijdag, zaterdag en zondag ook overdag mogelijk.
  • Meet van te voren of het meubel of object door je poort, deur(en) en in de lift past. In de webshop van OuweRott staan bij elk item de afmetingen vermeld. Blijkt dat het meubel of object bij aankomst niet kan worden geleverd/geplaatst- neem ik het mee terug.
  • In dat geval krijg je binnen 30 dagen het betaalde bedrag terug, min de betaalde bezorgkosten en een uurvergoeding van € 35,00 per gewerkt en/of gereisd uur door OuweRott.
  • Woon je in een flat-of appartement zonder lift, lever ik het meubel of object af op de begane grond in het portiek of in de hal. Je moet het vervolgens zelf naar boven (laten) brengen. Is er een lift, dan breng ik het wel naar boven.
  • Bezorgkosten: in Rotterdam en directe omgeving is bezorgen gratis. Binnen een straal van 100 km van postcode 3043 KH naar het afleveradres betaal je € 50,00. Tussen 100 en 150 km van postcode 3043 KH naar het afleveradres betaal je € 100,00. Verder dan 150 km van postcode 3043 KH naar het afleveradres zijn de kosten € 150,00. De genoemde bezorgkosten en -bedragen gelden voor heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.
  • Bezorgkosten voor België en Duitsland bedragen € 1,00 per kilometer vanaf postcode 3043 KH Rotterdam naar het afleveradres (enkele reis), met een maximale reisafstand van 350 km.
  • Bezorgkosten betaal je vooraf bij de aankoop van je item.

Verzenden

OuweRott verzendt kleinere items als 'standaard’ verzending met Track & Trace' met vervoerder Postnl en hanteert de tarieven zoals die op www.postnl.nl worden vermeld. De items worden zorgvuldig ingepakt en afgeleverd bij je thuis.  Andere vormen van verzenden en andere vervoerders zijn in overleg mogelijk. Je dient zelf aan te geven of je je pakket aangetekend/verzekerd wilt verzenden.

Aansprakelijkheid

OuweRott is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor vermissing of schade, ontstaan door transport en/of opslag van de vervoerder. Bij vermissing of beschadiging van je item wend je je tot de betreffende vervoerder.